800 311 113 |

Masáž prsou

Prsa si můžete zvětšit i zadarmo, a to vlastním přičiněním. Alespoň to tvrdí třiatřicetiletá erotická masérka, která si nechává říkat Darina Do. Ta totiž, vedle klasických erotických masáží, o které mají zájem pochopitelně především muži, umí i cílenou masáž prsou pro zpevnění, díky které se zvětší jejich objem až o dvě čísla.

 

„Jedná se o velmi jednoduchou metodu. Sama jsem si tak zvětšila poprsí o dvě čísla,“ chlubí se Darina Do. Ví si tedy rady, jak si zvětšit poprsí z B na C, ale taky jak z béček mít déčka, a to už stojí za zkoušku.

Jak masírovat prsa?

„Žena má na každém svém prsu kousek dole pod bradavkou místo, které je více citlivé než okolí. Na tento citlivý bod na každém prsu přiložíte dva prsty, natažený ukazováček a prostředníček, a prso masírujete krouživými pohyby právě v tomto místě. Stačí pět minut každý den před spaním,“ radí Darina.

Je možné, že Darina sice objevila metodu, jak mít větší prsa už za 1 den, ale otázkou zůstává, o kolik budou prsa větší a na jak dlouho. Sama zdůrazňuje, že masáž na zvětšení prsou funguje pouze při dennodenní aplikaci.

 

Zdroj dostupný z: Benešová, Ivanna: Masáž na zvětšení prsou! Funguje! [online]. Proženy.cz [cit. 16. 12. 2009]. Dostupné z: ˂https://www.prozeny.cz/clanek/masaz-na-zvetseni-prsou-funguje-25047˃.

 

Podpořit efekt masáže přípravkem NadraIN FORTE